XOPQBNMKK
A Zuhanykabinokról

zuhanykabin1A Zuhanykabinokról

Ne meleg, és ne hidegvízzel kezdje a zuhanyozást, hanem langyossal, mert az nem szárítja ki a bőrét!
A zuhanyozást hideg vízzel fejezze be! Kezdje az alsó lábszárakon, így haladjon fokozatosan felfelé a mellig. Ezzel feszesítheti a borét, a megtisztult pórusok pedig összezáródnak!
Ha a tusoláshoz szivacsot használ, akkor is a testére kenje a tusolót és a szivaccsal csak oszlassa el, dörzsölje át a borén!
Rendkívül frissítő hatású, ha dörzskesztyűt vagy masszírozó kefét is használunk. Ügyeljünk arra, hogy a masszírozást a jobb kézen vagy a jobb lábon kezdjük, mindig a szív felé haladva. Miután minden porcikáját érte a víz, nyomjon a tenyerébe tusfürdőt, és ezt először a karjain, a mellkasán, a nyakán, a hátán és a hasán simítsa el!
Nem fontos, hogy a nyakától a lábujjáig mindenhová kenjen tusoló zselét, mert a vízsugár egyenletesen eloszlatja a testén és végigfolyatva megtisztítja lábait is!

zuhanykabin2

A zuhanyozást hűvös vízzel fejezze be, ezzel élénkíti a vérkeringését.
Reggel kezdjük a napot egy hideg-meleg váltózuhannyal! A váltózuhany a testnek és léleknek egyaránt jót tesz, felfrissíti vérkeringésünket, javítja a bor rugalmasságát és persze segít a felébredésben is.
Általában nem szükséges naponta többször zuhanyozni, s az se tartson tovább öt percnél. Kerüljük a túl meleg zuhanyt, sőt aki bírja, hideg vízzel fejezze be a tisztálkodást.
Könnyíti az elalvást a lefekvés előtti langyos zuhanyozás.
Naponta többszöri tusolás esetén dörzsölés helyett elegendő a vizet csupán felitatni, nehogy a törülköző lehorzsolja a bor védőrétegét. Nehezen ébredt, alig vonszolja magát, és jókedvű akar lenni? Akkor indulás a zuhany alá! Próbáljon ki valamilyen mentolos tusolószert! A friss illat energiát ad. A tusolást gyors hideg zuhannyal fejezze be!